TARJOILUT JOKA JUHLAAN

Pitopalvelukumppanimme

Herkkupiste Catering.

Herkullinen ruoka on tärkeä osa ikimuistoista tilaisuutta.
Maistuvan ruoan lisäksi palvelun hyvä taso on meille sydämen asia. Juhlien suunnitteluvaiheessa pyrimme idearikkaaseen ja nopeaan kommunikointiin.
Tilaisuudessa paikalla oleva henkilökuntamme on ammattitaitoista ja iloista. He ottavat toiveesi huomioon paikan päällä ja varmistavat, että kaikki yksityiskohdat toimivat siten, että sinä voit keskittyä nauttimaan tunnelmasta.

Kauttamme on saatavilla myös tyylikäs astiastomme, joka tuo näyttävyyttä kattaukseen.
Keittiömme taidokas henkilökunta valmistaa kauniit ja maukkaat ruoat niin noutopöytään kuin lautastarjoiltuna.

Suunnitellaan yhdessä täydellinen menu juhliinne!

OTA YHTEYTTÄ

Namu Catering

Olivatpa kyseessä sitten suuremman luokan sukujuhlat tai pienemmän piirin pirskeet, tarjoamme sinulle laadukkaan ja ammattitaitoisesti suunnitellun catering- ja juhlapalvelun Turun ja sen lähikuntien alueella.

Tarvittaessa suunnittelemme tilaisuutesi reseptin aina idean aineksista valmiiseen toteutukseen. Korkeatasoinen palvelumme ja pitkä ravintola-alan kokemuksemme takaa, että ruoka maistuu, juhlasi sujuvat tyylikkäästi, ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Tårget Catering

Catering palvelu juuri sinulle!

Valmistamme herkulliset ruoat valmiiksi keittiössämme ja tarjoilemme ne paikan päällä juhlatilassasi. Vaihtoehtoisesti voimme tuoda raaka-aineet mukanamme ja toteuttaa menun asiakkaamme tiloissa! Pitopalvelu juuri sinulle!

Meiltä saat lisäksi artistit, viihteen, tekniikan ja henkilökunnan, Valokuvaajan, kukat sekä myös tilat sopimuksen mukaan. Tårget-catering auttaa sinua kaikissa tilanteissa – onko sitten kyseessä pienemmät perhejuhlat vai isot yritystapahtumat!

Laskemme teille mielellään oman tarjouksen juuri sinun toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.

OTA YHTEYTTÄ