Ohjelmat ja aktiviteetit

Haluaisitko saapua juhlapaikalle tyylikkäästi purjeveneellä tai kenties haastaa vieraasi miniolympialaisiin? Unohtumattomiin juhliin kuuluu luonnollisesti hyvän ruuan ja juoman lisäksi mieleenpainuvat aktiviteetit ja esiintyjät.

Juhlan luonteeseen sopiva musiikki on oleellinen osa onnistuneita juhlia. Illan pikkutunneilla DJ tai bilebändi huolehtivat siitä, että tunnelma pysyy korkealla. Voit myös yllättää vieraasi taikurin hämmästyttävillä silmänkääntötempuilla. Kysy meiltä lisää viihdyttävistä ja tanssijalkaa vipattavista yhteistyökumppaneistamme.

Airisniemen merellinen ympäristö soveltuu loistavasti erilaisten aktiviteettien toteuttamiseen. Voit valita monipuolisesta valikoimastamme sopivat ohjelmat ja elämykset tai voit suunnitella ne itse haluamallasi tavalla. Olemme myös siinä tarvittaessa apunasi. Sinä päätät, mikä on juuri sinun tapahtumaasi sopiva ohjelma!


Liikunta ja hyvinvointi

Järjestä päiväänne piristävää ja opettavaa sisältöä liikunnan ja hyvinvoinnin saralla. Kokouksen välissä keskivartaloa ja liikkuvuutta kehittävät harjoitteet kauniissa luonnossa ovat loistava tapa aktivoida keho ja mieli. Ryhmien kattavat kuntotestaukset sekä asiantuntijaluennot tuovat arvokasta sisältöä mukana olevien päivään mutta myös tulevaan arkeen.

Ohjattu liikunta

1

Herättely

Lempeän virkistävä harjoitus, jossa huolletaan koko keho läpi. Sisältää mm. lonkka- ja olkanivelten rauhallisia liikkuvuusharjoituksia sekä rintakehää avaavia harjoitteita. Sopii erinomaisesti esimerkiksi istumatyön vastapainoksi.

220 € /60 min, lisätunnit 120 €/ 60 min

2

Lihaskuntopiiri

Koko vartaloa tasaisesti kuormittava lihaskuntoharjoitus, jossa kehitetään lihaskestävyyttä kuntopiirin muodossa. Liikkeet toteutetaan oman kehon painolla.

220 € /60 min, lisätunnit 120 €/ 60 min

Hyvinvointi

1

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus InBody-laitteella + ryhmäpalaute. Nopea mittaus, sekä kattava ryhmäpalaute, jossa jokainen seuraa henkilökohtaisesti tuloksiaan.

Hinta: 35 €/mittaus. Minimiveloitus 10 hengen mukaan

2

Ravinnolla jaksamista arkeen -luento

Käytännönläheinen luento ravinnon merkityksestä painonhallintaan, palautumiseen sekä vireystilaan. Luento sisältää konkreettisia ateriaesimerkkejä, joita voi suoraan hyödyntää arjessa.

250 €

Voit valita valmiin paketin ylläolevista vaihtoehdoista tai räätälöidään teille sopiva paketti. Ohjatut liikunta- ja hyvinvointitunnit järjestää Mentor Oy.

Kuva Mentor Oy

Archipelago games

Haasta vieraasi riemukkaaseen joukkuepeliin upeassa Airisniemen kartanomiljöössä!

Hauskoilla rasteilla mitellään näppäryydestä, partio- ja jopa merimiestaidoista joukkueiden kapteenien johdolla.

Rastit
  1. Merimiestaitorastilla joukkueet suorittavat kolme eri solmua.
  2. Hiihtorastilla joukkueet suorittavat pitkillä suksilla tietyn radan. Rasti todella kysyy yhteishenkeä, johtajan taitoja, sekä nauruhermoja.
  3. Naulauskilpailussa sukkulaviestin tapaan jokainen joukkueen jäsen käy lyömässä yhden naulan pölliin.
  4. Vedenkantorastilla joukkueiden on saatava täytettyä pienemmillä astioilla yksi isompi astia.
  5. Mysteerirasti.

Paras joukkue palkitaan tietysti pokaalein!

Soveltuu 5-300 hengen seurueelle.

Hinta: 50 €/hlö (minimi laskutus 10 hlöä)
Kysy tarjousta suuremmille ryhmille.

Hinta sisältää suorituspaikkojen suunnittelun, rakentamisen ja materiaalit, rastihenkilökunnan ja pokaalit voittajajoukkueelle.

Archipelago gamesin järjestää HG-Production Oy.


Melontaretki

Melonta on upea tapa viettää aikaa yhdessä kauniin saaristomaiseman ympäröimänä. Merimelontaoppaan ollessa mukana et tarvitse aiempaa melontakokemusta – riittää, että sinulla on halu nauttia saaristosta. 2-4 tunnin melontaretki suhteutetaan matkan, vauhdin, sään ja osallistujien mukaan, jotta kaikki saavat mielekkään ja mukavan kokemuksen.

Hinta: 65 €/hlö (minimiveloitus 4 hlöä)
Hinta on 3-12 hengen ryhmille.

Kysy tarjousta suuremmille ryhmille.

Hinta sisältää merimelontaoppaan ja laadukkaat merimelontavälineet.

Melonnan järjestää Aavameri.


Kalastusretki

Kalastus- ja saaristoelämys Turun saaristossa tehdään huippuammattilaisen opastuksessa ja nykyaikaisella kalustolla. Kalastusoppaan intohimo lajiin, nykyaikaiset välineet ja hyvä fiilis takaavat unohtumattoman elämyksen! Ennen kuin veneen keula suunnataan kohti Turun saariston kalaisia vesiä, retkeä varten pukeudutaan kelluntahaalareihin.

Kalaveneissä on päivän mittaan tarjolla kylmiä juomia ja kahvia. Lounas nautitaan sopivassa paikassa avotulilla. Merellä ollaan noin kuuden tunnin ajan, jonka jälkeen iltaa voidaan jatkaa Airisniemessä.

Soveltuu 4-12 hengen seurueelle (maks. 4 hlöä/vene).

Hinta: 600 €/vene + 50 €/hlö (2-4 hlöä/vene).

Hinta sisältää veneen/veneet, kuljettajat + polttoaineet, kalastusvälineet + suojavarusteet + kelluntahaalarit, eväät veneisiin ja lounaan. Alkoholijuomat laskutamme erikseen.

Kalastusretken järjestää HG-Production Oy.


Risteily purjelaiva Olgalla

Ikimuistoinen merielämys vuonna 1885 valmistetulla Kaljaasi Olgalla aloitetaan Aurajoen rannasta. Köysien irrottua on aika toivottaa seurue tervetulleeksi ja kohottaa alkumalja keulan osoittaessa kohti Airistoa ja Airisniemeä.

Noin kahden tunnin merimatkan aikana risteilijät pääsevät tutustumaan purjelaivailun saloihin ja aluksen mielenkiintoiseen historiaan Olgan keittiön maittavista antimista nautiskellen. Risteilyllä seurueestasi huolehtii ammattitaitoinen miehistö ja tunnelmaa nostattaa tarvittaessa trubaduuri.

Soveltuu 10-34 henkilön seurueelle.

Hinta alkaen 1 500 €.

Kermainen lohikeitto + saaristolaisleipä 17 €/hlö
Herkullinen Olgan saaristolaispöytä 37 €/hlö
Kahvi + makea 6,50 €/hlö
Trubaduuri 375 €/keikka

Aluksella on A-oikeudet.

Risteilyn järjestää HG-Production Oy.


Viininmaistelu

Viininmaistelu on rentoa yhdessä oloa, keskustelua ja oppimista. Viininmaistelun teemana voi olla viinin maistelun alkeet, jokin rypäle tai alue, viinin ja ruoan yhteen sovittaminen – tai vaikka pinkit viinit. Sinä päätät, kuinka syvällisesti viineihin perehdytään ja mikä on tastingin teema.


Kokkikoulu

Kokkikoulu sopii ohjelmalliseksi illanvietoksi kaveriseurueelle, polttariporukalle tai tyky-päivään. Kokkikoulussa voi oppia ammattilaisen johdolla esimerkiksi lihan ominaisuuksista ja valmistuksesta tai kokonaisen kalan käsittelystä, johon merellinen Airisniemi tarjoaa huikeat puitteet. Kokkikoulun teema mietitään yhdessä, toiveidesi mukaan.